Doe mee aan het onderzoek 'Energiezuinig en aardgasvrij wonen' in uw Parkstad gemeente

Meedoen?
Samen met onderzoeksbureau Invior is een online vragenlijst opgesteld die u anoniem kunt invullen. 
Wilt u meedoen? U start de vragenlijst door op het logo te klikken van de gemeente waar u in woont. Dit onderzoek is bedoeld voor inwoners van de gemeente Beekdalen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Voerendaal.

simpelveld.svg
logo-kerkrade.png
6183a78b7eed6e051af397e0_brunssum.png
beekdaelen-logo.png
landgraaf-logo.png
183 (1).png

De energieprijzen zijn fors gestegen. Het is nu, meer dan ooit, wenselijk om op zoek te gaan naar manieren om minder energie te gebruiken en bijvoorbeeld de stap naar aardgasvrij te maken. 

Nederland heeft als doel om in 2050 volledig aardgasvrij te zijn. De parkstadgemeenten willen daarom graag weten in welke buurten tot 2030 het beste kan worden begonnen met energiezuinig en aardgasvrij wonen. Dat wordt vastgelegd in de zogenaamde ‘Transitievisie Warmte 2.0’. 

Uw mening telt! 
Om als gemeente in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van u als inwoners, wil elke gemeente graag weten hoe u denkt over energiezuinig en aardgasvrij wonen. Hoe energiezuinig is uw woning al? Wilt u uw woning energiezuinig (laten) maken? Hoe kan de gemeente of het energieloket ‘WoonWijzerWinkel’ u hierbij helpen? De parkstadgemeenten nodigen u daarom graag uit om een vragenlijst in te vullen. Uw inbreng is belangrijk voor ons en weegt ook echt mee in hun besluitvorming.