Werken bij Invior

Werken bij Invior

Ben jij iemand die graag verantwoordelijkheid neemt? Een aanpakker die resultaten het liefst samen met anderen behaalt? Dan is werken bij Invior iets voor jou! Kom werken in een omgeving waar je een directe bijdrage levert aan de maatschappij. 

Ons team zet zich elke dag in om het verschil te maken. Wat je rol ook is, bij Invior ben je onmisbaar. Je werkt samen met zeer betrokken en gedreven collega’s, wat zorgt voor een prettige werksfeer. Pingpongen? Dat is onze hobby. 

Onze vacatures

Beginnend Onderzoeker

Beginnend Onderzoeker

Onderzoeker/ Projectleider (sr.)

Onderzoeker/ Projectleider (sr.)

Wat vinden jouw voorgangers van ons?

Invior (destijds Toponderzoek) is een goede plek voor je (eerste) stage. Je wordt beschouwd als een onderdeel van het team, een collega. Dit legt verantwoordelijkheid bij je neer, maar ook vrijheid. Er is een positieve en gezellige werksfeer waar ruimte is voor een grapje, maar waar ook hard gewerkt kan worden.

De werkzaamheden die je uitvoert zijn gevarieerd. De ene dag maak je vragenlijsten of een rapportage en de andere dag ben je bezig op een creatieve manier zoals het maken van een infographic. Je krijgt de vrijheid om zelf je dagplanning in te richten en er is voldoende ruimte om aan je stageproject te werken. Zo staat school bij Invior op de eerste plek.

Je krijgt de kans om niet alleen jouw gekozen richting te ontdekken, maar ook andere richtingen. Zo startte ik mijn stage op het gebied marketing & communicatie, maar ben ik erachter gekomen dat sales ook mijn aandacht trekt.

Ik kan het zeker aanraden om stage te lopen bij Invior!

Ik was in de periode van februari 2021 tot juni 2021 een stagiair bij Invior  (destijds Toponderzoek). Je wordt in de stageperiode echt onderdeel van het team.

Je werkzaamheden tijdens de stageperiode zijn heel gevarieerd. De ene keer heb je contact met opdrachtgevers en de andere keer ben je een vragenlijst of een rapportage aan het maken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid tijdens de stage en dat laat ook meteen weten dat ze je vertrouwen en in je geloven.

De sfeer binnen het team van Invior is erg gemoedelijk. Er wordt gelachen maar er is ook ruimte voor hard werken. In de middag ga je gezellig een rondje wandelen met de collega’s en op vrijdag sluit je de werkweek af met een vrijdagmiddagborrel. Ik kan stagelopen bij Invior zeker aanbevelen als je veel wilt leren in een gemoedelijke en fijne omgeving.

Voor mijn stage dacht ik dat sales mij het meeste interesseerde van alle mogelijke richtingen. Om deze reden ben ik begonnen als stagiaire Commerciële Economie bij Invior (destijds Toponderzoek).

Gedurende de stage heeft Invior mij de kans gegeven om naast sales ook andere richtingen te ontdekken. Zo ben ik er achter gekomen dat ik communicatie ook heel leuk vind (dit had ik voorheen niet gedacht, omdat ik erg gefocust was op sales).

Naast dat Invior studenten de mogelijkheid geeft om verschillende vakgebieden te ontdekken, geeft het bedrijf studenten veel verantwoordelijkheid om zelf activiteiten te ondernemen. Je krijgt de vrijheid om zelf in te plannen wat je doet en hoe dit gedaan wordt. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ook op persoonlijk vlak erg ben gegroeid. Zo heb ik nu meer verantwoordelijkheidsbesef, ben ik beter geworden in plannen, gegroeid in initiatief nemen en is mijn aanpassingsvermogen verbeterd.

Invior is dus zeker de plek om jezelf zowel op werkvlak als op persoonlijk vlak te verbeteren!

Waarom Invior (destijds Toponderzoek) de juiste keuze is: Invior ziet geen stagiairs, maar collega's. Als collega ben je welkom in een open, sociaal team waar je snel je eigen plekje kan vinden.

Binnen de organisatie is elke dag anders en zullen je werkzaamheden gevarieerd zijn. Dit maakt de dagen niet alleen interessant, maar brengt jou in de gelegenheid om te onderzoeken waar jij wel of juist niet energie van krijgt! 

Invior biedt de ruimte om je tijd te investeren in wat jij wilt leren. Hier krijg je dan ook verantwoordelijkheden voor. Daarnaast is er altijd genoeg tijd om te werken aan je schoolopdracht. 

Bij Invior staat school altijd op de eerste plek.