Contact

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en de vraagstukken waar je tegenaan loopt. Neem contact met ons op via 085 486 01 00 of stuur een bericht en we nemen snel contact met jou op. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Invior

Herstraat 20
5961 GJ Horst 085 486 01 00
KvK: 54213975
BTW: NL851216766B01
NL63 RABO 0141 4465 52

Het initiatief voor dit online burgerpanel past in het streven van de gemeente om meer met inwoners te overleggen over actuele ontwikkelingen.

Jan Kottelenberg - Burgemeester gemeente Neder-Betuwe

Invior is een betrouwbaar bureau dat vraagstukken beantwoord voor burgers, ondernemers, overheid en politiek.

Moniek Simons - Eigenaar Business Rebel

Invior heeft ons prima ontzorgt: de antwoorden werden verzameld en in een analyse teruggekoppeld. 

Marjolein Teunissen - Gemeente Molenlanden

Onze lezers kunnen via het burgerpanel TipHorstaandeMaas zonder veel moeite hun zegje doen.

Eric van Kempen - Directeur, Kempen Nieuwsmedia

Als gemeente wilden we graag beter zicht op de verschillende communicatiekanalen die we inzetten. Wie bereiken we met welk kanaal en wat verwachten inwoners eigenlijk van de gemeente als het om communicatie en participatie gaat? Invior sprong meteen actief op deze vraag in en kwam met voorbeelden vanuit andere gemeentes. Samen hebben we een vragenlijst opgesteld. Invior was hierbij kritisch in wat wel en niet goed werkt bij enquêtes en hield steeds het gestelde doel voor ogen. In de samenwerking vulden we elkaar goed aan. De lokale kennis kwam van ons, de inhoudelijke expertise van Invior. Resultaat: een nuttig onderzoek dat ons de antwoorden gaf die we zochten. Een goede basis voor onze communicatie- en participatieaanpak.

Annemie Otten - Communicatieprofessional - Gemeente Mook en Middelaar

Bij het opstellen van de nieuwe visie op dienstverlening in 2021, was het van meet af aan de bedoeling de inwoners van Landgraaf daarbij te betrekken. Dit met een korte en puntige vragenlijst. Invior uit Horst, toen nog Toponderzoek, heeft ons bij die behoefte zeer goed en professioneel geholpen. Zowel bij de aanpak, het opstellen van de vragen als ook het verwerken van de resultaten. Ze waren direct bruikbaar voor het visiedocument. Mijn ervaringen: deskundig, samenwerkingsgericht en betrouwbaar.

Jan Kölgen - Adviseur dienstverlening

Gedegen, kwalitatief en sterke partner in onderzoeksvragen.

Donny van den Wildenberg - Beleidsadviseur Sport en sociaal akkoord

Ik waardeer het enorm dat mijn gemeente in deze sessies wil investeren, omdat ik vanuit mijn werk regelmatig mensen tegenkom die niet overweg kunnen met de digitale overheid. De sessie zelf werd op een plezierige manier geleid. Letterlijk iedereen kwam in gelijke mate aan bod, zelfs als je je eigenlijk op de achtergrond had willen houden. Ik vond het heel knap hoe Sergo binnen een uur iedereen zover kreeg om ervaringen en meningen te delen. Ik ben heel nieuwsgierig wat dit uiteindelijk oplevert, en hoe de digitale dienstverlening van de gemeente eruit gaat zien.

Miriam - Deelnemer van de sessie bij Brightlands

Sinds begin 2019 werken wij geregeld samen met Invior om inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van onze inwoners. De samenwerking ervaren wij als heel prettig en deskundig. Maatwerk staat bij Invior voorop. 

Carolien Emonts - Adviseur Communicatie Gemeente Leudal

Als gemeente zijn wij geconfronteerd met een op korte termijn te verrichten onderzoek, waarbij externe expertise werd gevraagd. Bureau Invior bleek in staat om, ondanks het krappe tijdsbestek, op deskundige en zelfstandige wijze invulling te geven aan deze opdracht. De contacten met Invior verliepen heel constructief, waarbij van de zijde van Invior ook aandacht was voor meedenken in een goede, duidelijke en objectieve communicatie met de doelgroep waarop het onderzoek was gericht. Al met al heb ik de snelheid, deskundigheid en kwaliteit van het opgeleverde resultaat als zeer positief ervaren.

Henk Rademakers - Beleidsmedewerker Sociaal Domein

De samenwerking met Invior hebben wij als zeer prettig en behulpzaam ervaren. We zijn samen tot een goede vragenlijst voor ons onderzoek gekomen. Het opgeleverde rapport was prettig leesbaar, we konden er goed mee uit de voeten.” 

Hanneke Wijnen - Beleidsmedewerker Samenleving

Invior wist goed onze behoefte om de beleving van de jaarwisseling door onze inwoners te vertalen naar een gericht onderzoek. Invior is kundig, daadkrachtig en klantgericht. 

Marc Wiese - Programmaregisseur Economische Zaken, Glastuinbouw & Integrale Veiligheid

'Voor drie gemeenten in Noord-Limburg heeft Invior de veiligheidsgevoelens van inwoners en ondernemers in het buitengebied onderzocht. Met korte lijnen en duidelijke afspraken hebben we binnen een klein tijdsbestek het onderzoek voorbereid, uitgevoerd en geanalyseerd. Dit tot ieders tevredenheid.

Bart Levels - Projectleider Veilig Buitengebied Noord-Limburg

Prettig samengewerkt, korte lijntjes en Invior heeft goed met ons meegedacht om onze informatiebehoefte te vertalen naar een enquête. Het opgeleverde rapport bevat veel informatie en is overzichtelijk samengevat in een infographic.

Diana Verkooijen-Schram - Strategisch beleidsmedewerker Duurzaamheid en Milieu

Na een korte briefing en vervolgens een uitgebreide intake ging Invior aan de slag om voor ons een onderzoek naar Ondermijning op te zetten. In no time lag er een uitgebreid onderzoek klaar, waarin de vraagstelling perfect was afgestemd op onze onderzoeksvragen. Ook de uitrol van het onderzoek liep perfect. De respons was hoog; dat hadden we op eigen gelegenheid nooit voor elkaar kunnen krijgen. De rapportage was uitgebreid en tegelijk to the point. De getrokken conclusies en de verbanden die werden gelegd gaven ons een heel duidelijk inzicht in de kennis en betrokkenheid over het thema Ondermijning van de respondenten.

Susanne Courtens - Communicatieadviseur

Ik kon echt merken dat Invior ging voor de 9. Er ligt een erg goed rapport!

Richard van der Weegen - Griffier gem. Land van Cuijk